المقادير
كوب زبدة
نص كوب سكر صقيل
نص كوب نشا
نص كوب لوز طايب ومطحون
بيضة
م ص بيكنج باودر
م ك نسكافه + م ك ماء ساخن
دقيق حسب الخليط
للزينة
لوز مسلوق ومقشر ومقسوم على اثنين بالعرض ندخله الفرن ياخد لون ذهبى على نار هادية
شوكلاته خام
سكر بصقيل
الطريقة
تخلط المقادير مع بعض ثم يضاف الدقيق بالتدريج حتى تتكون عندك عجينة مش رطبة ولا يابسة
رشى شوية دقيق وافرديها وقطعيها دوائر ودخليها الفرن على 160 من فوق وتحت
التزيين
نسيح الشوكلاطة الخام على حمام ماء ونضيفلهاشوية زيت
اولاً ندهن وجه البشكوط بالشوكلاطة ونستف عليه اللوز
ثانياً نغطى نص البشكوط بورق ونرش عالنص الباين سكر بودرة
إرسال تعليق