Headlines

المرصع




المقادير
كوب زبدة
نص كوب سكر صقيل
نص كوب نشا
نص كوب لوز طايب ومطحون
بيضة
م ص بيكنج باودر
م ك نسكافه + م ك ماء ساخن
دقيق حسب الخليط 


للزينة
لوز مسلوق ومقشر ومقسوم على اثنين بالعرض ندخله الفرن ياخد لون ذهبى على نار هادية
شوكلاته خام
سكر بصقيل

الطريقة
تخلط المقادير مع بعض ثم يضاف الدقيق بالتدريج حتى تتكون عندك عجينة مش رطبة ولا يابسة
رشى شوية دقيق وافرديها وقطعيها دوائر ودخليها الفرن على 160 من فوق وتحت
التزيين
نسيح الشوكلاطة الخام على حمام ماء ونضيفلهاشوية زيت
اولاً ندهن وجه البشكوط بالشوكلاطة ونستف عليه اللوز
ثانياً نغطى نص البشكوط بورق ونرش عالنص الباين سكر بودرة

Share this:

إرسال تعليق

 
Copyright © ZiReX. Designed by OddThemes